STA VOOR
JE STRAAT

Kinkerstraat

De Kinkerstraat is met de komst van de Hallen een nog mooier gebied geworden voor bezoekers. Het gebied is populair en krijgt een herinrichting. Deze ontwikkelingen geven genoeg uitdagingen om de mooie mix voor bewoners en bezoekers in balans te houden.

 

In de Kinkerstraat hebben we een team opgezet en werken we samen met de herinrichting aan de campagne ‘Kinkerstraat Vol Verhalen’, want elke ondernemer is uniek en heeft een eigen verhaal wat bij de Kinkerstraat past.

 

We zijn gestart met het optekenen van deze bijzondere verhalen. 

 

Lees hier de eerste 8 verhalen.

Kom in contact met Team Kinkerstraat!

Meer weten over de aanpak in de Kinkerstraat?

Ondernemers Kinkerstraat

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Kinkerstraat en Ten Katestraat zitten? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Staat van de Winkelstraat

Vlak voor de coronacrisis publiceerde de gemeente de ‘Staat van de Winkelstraat’. Daarin is onderzoek gedaan naar koopgedrag en waardering van het gebied door de bezoekers.

Ook het 'dashboard winkelgebieden' van de gemeente Amsterdam geeft veel data en informatie over het winkelgebied.

Start en acties Team Kinkerstraat

Alle basisinformatie hebben we verzameld in een eerste samenvatting. Ook hebben we met het Team Kinkerstraat korte termijn acties bepaald en de wensen voor de langere termijn. Deze zijn richtinggevend en zorgen voor een eerst aanzet tot een goede samenwerking. De korte termijn acties pakken we samen op waar dat mogelijk is.

Kinkerstraat Vol Verhalen

De Kinkerstraat kent prachtige ondernemers met hun eigen bijzondere verhaal. Alle verhalen samen maken het karakter van de Kinkerstraat uniek. De herinrichting van de Kinkerstraat heeft grote impact op de bereikbaarheid van de ondernemers. Daarom starten we in samen-werking met de herinrichting een campagne: Kinkerstraat Vol Verhalen.
De eerste verhalen van ondernemers zijn opgetekend, lees en geniet!

KINKERSTRAAT VOL VERHALEN

Hüseyin Teker
SENER

Natali Salvaggio
GEKAAPT

Morris en Lewis van Breda
DE KADE CAFÉ