STA VOOR JE STRAAT

Ferdinand Bolstraat
& Marie Heinekenplein

Weet je nog hoe de bouwhekken van de Noord-Zuidlijn jarenlang het beeld vormden in de Ferdinand Bolstraat? Inmiddels is de zogenaamde Rode Loper helemaal af en is de verbinding met het Centrum optimaal geworden. Dat brengt ook uitdagingen mee op het gebied van aanbod, bezoekersstromen en het behoud van de identiteit. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de Ferdinand Bolstraat haar karakter behoudt en de unieke kenmerken worden versterkt?

Op de Ferdinand Bolstraat zijn we gestart met een team en gaan we actief aan de slag met signalen en wijzigingen. Komend jaar breiden we ons team uit en werken we samen aan het ontwikkelen van een gebiedsanalyse en de identiteit.

 

 

 

 

Ben je ondernemer of pandeigenaar in de Ferdinand Bolstraat en wil je met ons meedoen?

 

 

 

 

Neem contact op met je straat!

Kom in contact met ons team Ferdinand Bol!

Meer weten over de aanpak in de Ferdinand Bolstraat?

Ondernemers van de Ferdinand Bolstraat

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Ferdinand Bolstraat zitten? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Neem ook eens een kijkje op de website van de ondernemers in de Pijp!

Staat van de Winkelstraat

Vlak voor de coronacrisis publiceerde de gemeente de ‘Staat van de Winkelstraat’. Daarin is onderzoek gedaan naar koopgedrag en waardering van het gebied door de bezoekers.

Ook het 'dashboard winkelgebieden' van de gemeente Amsterdam geeft veel data en informatie over het winkelgebied.