STA
VOOR
JE STRAAT

Staatsliedenbuurt

Staatsliedenbuurt

De Staatsliedenbuurt is er echt voor de buurt. Nog altijd rebels, kleurrijk en sociaal. De eigenzinnigheid en onafhankelijkheid van de krakers uit de jaren 80 zijn nog altijd verweven met de buurt, waardoor de Staatsliedenbuurt echt haar eigen karakter en kracht heeft. Het Van Limburg Stirumplein heeft zich ontwikkeld als hart van de buurt, een horecaplein waar de buurt elkaar ontmoet. 

Een perfecte combinatie met de Van Limburg Stirumstraat en Tweede Nassaustraat, waar veel leuke ondernemers te vinden zijn voor dagelijkse boodschappen. Samen willen we het karakter van de Staatsliedenbuurt nog meer versterken, de uitstraling verbeteren en zorgen dat het altijd een plek blijft voor de buurt.

In de Staatsliedenbuurt zijn we sinds kort gestart met de Straatgerichte Aanpak. 

Ons team bestaat uit het BIZ bestuur, de straatmanager en de gebiedsmakelaar van de gemeente. Met dit team verzamelen we alle informatie en ontwikkelen een startdocument met korte termijn acties voor nu en wensen voor later.

 

 

Ben je ondernemer of pandeigenaar in de Staatsliedenbuurt en wil je met ons meedoen? Neem contact op met ons!

Neem contact op met ons team Staatsliedenbuurt!

Meer weten over de Staatsliedenbuurt?

Ondernemers van de Staatsliedenbuurt

Wil je weten welke ondernemers er allemaal in de Staatsliedenbuurt zitten en met elkaar samenwerken? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.