STA
VOOR
JE STRAAT

SPAARNDAMMERSTRAAT & HOUTHAVEN

De Spaardammersstraat ligt midden in één van de mooiste wijken van Amsterdam omringd door stijlvolle architectuur in Amsterdamse School stijl. Van oudsher een volkswijk waar je je snel thuis voelt.

 

De straat is de afgelopen jaren flink in ontwikkeling door de komst van een nieuwe groep bewoners in de Houthaven. Ook de toekomstige plannen voor het ontwikkelen van de nieuwe wijk Haven Stad zal invloed hebben op de Spaarndammerbuurt. 

Hoe kunnen we meegroeien met deze nieuwe wijken zonder het verlies van de eigen identiteit? Hoe blijft de Spaarndammerstraat een straat met een buurtfunctie voor al haar oude en nieuwe bewoners?

In de Spaarndammerstraat hebben we  een team opgezet waarmee we continue werken aan acties die de straat aantrekkelijker maken. 

 

Komende tijd gaan we ook aan de slag met de identiteit van de straat.  Wat maakt de Spaarndammerstraat precies de Spaarndammerstraat? Waar moeten we samen aan werken om het unieke karakter te behouden en samen te versterken?

 

Doe mee met de enquête!

 

 

 

Ben je ondernemer of pandeigenaar in de Spaarndammerstraat en wil je met ons meedoen? 

 

Neem contact op met ons!

Neem contact op met ons Team van de Spaarndammerstraat

Meer weten over de Spaarndammerstraat?

Ondernemers van de Spaarndammerstraat & Houthaven

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Spaarndammerstraat & Houthaven zitten die met elkaar samenwerken? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Neem ook eens een kijkje op de socials van de Spaarndammerstraat!

Start en acties Team Spaarndammerstraat

Alle basisinformatie hebben we verzameld in een eerste samenvatting. Ook hebben we met ons team korte termijn acties bepaald en de wensen voor de langere termijn. Deze zijn richtinggevend en zorgen voor een eerst aanzet tot een goede samenwerking. De korte termijn acties pakken we samen op waar dat al mogelijk is.


Ook het 'dashboard winkelgebieden' van de gemeente Amsterdam geeft veel data en informatie over het gebied.