STA
VOOR JE
STRAAT

Middenweg

Midden in Amsterdam Oost tussen de Linnaeuskade en de Kamerlingh Onneslaan ligt een winkelgebied met een ruim 50 unieke ondernemers. Zij geven de straat een gevarieerd winkelaanbod voor de buurt Watergraafsmeer. Wat kunnen we doen om dit gebied aantrekkelijk te houden, het aanbod gevarieerd en de ondernemers uniek. Hier werken we samen aan!

 

Op de Middenweg zijn we begin 2022 gestart met  de Straatgerichte Aanpak. Met een klein team zijn we  flink aan de slag gegaan met het verzamelen van alle informatie en pakken we samen acties op die de straat versterken. 

 

Inmiddels hebben we ook de identiteit ontwikkeld en een gezamenlijk profiel waarin onze visie en ambities staan.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Kom in contact met ons team van de Middenweg!

Meer weten over Middenweg?

Ondernemers

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Middenweg zitten?

Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers in de straat.

De ondernemers van de Middenweg zijn verenigd en hebben hun eigen website, neem een kijkje!

Start en acties
Team Middenweg

Alle basisinformatie hebben we verzameld in een eerste samenvatting. Ook hebben we met het team korte termijn acties bepaald en de wensen voor de langere termijn. Deze zijn richtinggevend en zorgen voor een eerst aanzet tot een goede samenwerking. De korte termijn acties pakken we samen op waar dat al mogelijk is.

Identiteit van de Middenweg

Samen met de ondernemers hebben we met inpunt van de bewoners de identiteit ontwikkeld van de Middenweg. Lees hier het Verhaal van de Middenweg en ontdek wat de Middenweg uniek maakt!

Gezamenlijk profiel van de Middenweg

Het profiel van de Middenweg geeft een weergave van de identiteit met de kernwaarden die voor de Middenweg staan. Ook onze gezamenlijke visie, uitdaging en ambities om de kernwaarden te behouden en te versterken staan in dit document.