IK STA
VOOR
MIJN STRAAT

Albert Cuypstraat

De Albert Cuypmarkt is natuurlijk de bekendste markt van Nederland, maar de straat heeft ook veel winkels, horeca en bedrijven in de dienstverlening. Er is zelfs nog een heel stuk straat zonder markt. De markt is verenigd en er zijn veel ontwikkelingen met de nieuwe marktvisie maar de ondernemers in de plint zijn niet verenigd en dat vraagt nog om samenwerking en versterking.

Op de Albert Cuypstraat zijn we actief met signalen, wijzigingen en nieuwe ondernemers. In een later stadium gaan we ook actief aan de slag met het vormen van een team en de identiteit. Ben je ondernemer of pandeigenaar in de Albert Cuypstraat en wil je met ons meedoen? Neem contact op met je straat!

Kom in contact

MEER WETEN OVER DE ALBERT CUYPSTRAAT?

Ondernemers Albert Cuypstraat

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Albert Cuypstraat zitten? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Staat van de Winkelstraat

Vlak voor de coronacrisis publiceerde de gemeente de ‘Staat van de Winkelstraat’. Daarin is onderzoek gedaan naar koopgedrag en waardering van het gebied door de bezoekers. Ook voor de Albert Cuypstraat.