STA VOOR
JE STRAAT

Van Woustraat

Door de opening van de Noord-Zuidlijn en de geplande herinrichtingen op het noordelijke deel en het zuidelijke deel, is het vestigingsklimaat in de Van Woustraat in ontwikkeling. Hierdoor is er meer interesse onder nieuwe ondernemers en nieuwe energie. Maar er zijn ook signalen dat de huren stijgen, er snelle wisselingen zijn en kleinschalige, specialistische winkels verdwijnen. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de Van Woustraat in balans blijft?

 

 

 

 

Afgelopen jaar hebben we de identiteit van de Woustraat met een groep ondernemers ontwikkeld. Lees in ‘Het verhaal van de Woustraat’ wat de straat nu zo uniek maakt en waar de straat voor staat!

 

Komende tijd houden we ons bezig met de gezamenlijke visie en ambities die de straat versterken. 

Dit wordt verwerkt in een gezamenlijk profiel en natuurlijk in acties!

 

 

Wil je ons helpen of ook meedoen? 

Neem contact op met je straat!

ONDERNEMEND

VERBINDEND

EIGENZINNIG

Kom in contact met Team Van Wou!

Meer weten over de aanpak in de Van Woustraat?

Ondernemers in de Van Woustraat

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Van Woustraat zitten? Kijk op onze blauwdruk.
Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Neem ook een kijkje op de website van de ondernemers in de Pijp!

Staat van de Winkelstraat

Vlak voor de coronacrisis, publiceerde de gemeente de ‘Staat van de Winkelstraat’. Hierin is de data verzameld en onderzoek gedaan naar koopgedrag en waardering van het gebied door de bezoekers.
De 'Staat van de Winkelstraat Van Woustraat Noord-Midden'.

De 'Staat van de Winkelstraat Van Woustraat Zuid'

Ook het 'dashboard winkelgebieden' van de gemeente Amsterdam beschikt over veel data en informatie van het winkelgebied.

Start en acties Team van Wou

Alle basisinformatie hebben we verzameld in een eerste samenvatting. Ook hebben we met het Team Van Wou, korte termijn acties bepaald en de wensen voor de langere termijn. Deze zijn richtinggevend en zorgen voor een eerst aanzet tot een goede samenwerking. De korte termijn acties pakken we samen op waar dat al mogelijk is.

De samenvatting van Van Woustraat Noord-Midden.

De samenvatting van Van Woustraat Zuid

DNA van de straat

In een aantal werksessies met ondernemers hebben we de identiteit ontwikkeld van de Van Woustraat. Lees hier het Verhaal van de Van Woustraat en ontdek wat de Van Woustraat uniek maakt!