Ceintuurbaan

De Ceintuurbaan is de verbinder tussen Oost en West Amsterdam met veel potentie. De langgerekte straat heeft verschillende gezichten en een prachtig park, het Sarphatipark. De komst van de Noord-Zuidlijn biedt veel kansen maar de leegstand ligt gemiddeld iets hoger dan de andere stadsstraten. Hoe kunnen we samen alle potentie benutten van de Ceintuurbaan?

john&wouter

Begin 2022 starten we met een groep ondernemers aan de ontwikkeling van de identiteit van de Ceintuurbaan. Dit doen we samen met amsterdam&partners en de gemeente. 

 

 Wil je ook meedoen? Neem contact op met je straat!

Kom in contact met Team Ceintuurbaan!


MEER WETEN OVER DE CEINTUURBAAN?

Ondernemers Ceintuurbaan

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Ceintuurbaan zitten? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Neem ook eens een kijkje op de website van de Pijp!

Staat van de Winkelstraat

Vlak voor de coronacrisis publiceerde de gemeente de ‘Staat van de Winkelstraat’. Daarin is onderzoek gedaan naar koopgedrag en waardering van het gebied door de bezoekers. Ook voor de Ceintuurbaan.

Start en acties Team Ceintuurbaan

Alle basisinformatie hebben we verzameld in een eerste samenvatting. Ook hebben we met Team Ceintuurbaan de korte termijn acties bepaald en de wensen voor de langere termijn. Deze zijn richtinggevend en zorgen voor een eerst aanzet tot een goede samenwerking. De korte termijn acties pakken we samen op waar dat al mogelijk is.