STA
VOOR
JE STRAAT

Ceintuurbaan

De Ceintuurbaan is de verbinder tussen Oost en West Amsterdam met veel potentie. De langgerekte straat heeft verschillende gezichten en een prachtig park, het Sarphatipark. De komst van de Noord-Zuidlijn biedt veel kansen. Hoe kunnen we samen alle potentie benutten van de Ceintuurbaan?

john&wouter

Op de Ceintuurbaan  hebben we een team opgezet en werken we samen aan het versterken van de identiteit.

Hiervoor hebben we met een groep betrokken ondernemers de identiteit en het gezamenlijke profiel van de Ceintuurbaan ontwikkeld. 

Komende periode gaan we aan de slag 

met het waarmaken van onze ambities 

acties!

Wil je ook helpen of meedoen?

Neem contact op met ons!

STIJLVOL

GROEN

CENTRAAL

Kom in contact met ons team Ceintuurbaan!

Meer weten over de aanpak op de Ceintuurbaan?

Ondernemers van de Ceintuurbaan

Wil je weten welke ondernemers er allemaal op de Ceintuurbaan zitten? Kijk op onze blauwdruk. Deze werken we elk seizoen bij met alle ontwikkelingen en nieuwe ondernemers.

Neem ook eens een kijkje op de website van de Pijp!

Staat van de Winkelstraat

Vlak voor de coronacrisis publiceerde de gemeente de ‘Staat van de Winkelstraat’. Daarin is onderzoek gedaan naar koopgedrag en waardering van het gebied door de bezoekers.

Ook het 'dashboard winkelgebieden' van de gemeente Amsterdam geeft veel data en informatie over het winkelgebied.

Start en acties Team Ceintuurbaan

Alle basisinformatie hebben we verzameld in een eerste samenvatting. Ook hebben we met Team Ceintuurbaan de korte termijn acties bepaald en de wensen voor de langere termijn. Deze zijn richtinggevend en zorgen voor een eerst aanzet tot een goede samenwerking. De korte termijn acties pakken we samen op waar dat al mogelijk is.

Identiteit
van de Ceintuurbaan

Wat maakt de Ceintuurbaan nu precies de Ceintuurbaan?
In een aantal werksessies met betrokken ondernemers
hebben we de identiteit van de Ceintuurbaan ontwikkeld.
Lees het 'Verhaal van de Ceintuurbaan' en ontdek waar de Ceintuurbaan voor staat!

Gezamenlijk profiel van de Ceintuurbaan

Het profiel van de Ceintuurbaan geeft een weergave van de identiteit met de kernwaarden die voor de Ceintuurbaan staan. Ook onze gezamenlijke visie & uitdaging + onze ambities en acties om de kernwaarden te behouden en te versterken staan in dit document omschreven.


In actie - Ruimte voor de voetganger!

Op sommige delen van de Ceintuurbaan kan je bijna niet meer lopen door alle geparkeerde fietsen. Samen kijken we of op een ludieke manier hier iets aan kunnen doen, want eigenlijk is de Ceintuurbaan de centrale boulevard van de Pijp, waar je kan flaneren en mensen ontmoet!

Op verschillende plekken zetten we bloemenschalen in om de geparkeerde fietsen terug te dringen. Binnenkort volgen er meer acties!