Uniek karakter

Alles dat Amsterdam Mokum maakt.. maar wat is dat precies dan? Elke stad of gebied heeft een DNA, ook wel kernwaarden genoemd. Deze kernwaarden kun je niet zien of ervaren, maar bepalen wel je identiteit.

 

Het DNA van een gebied verandert niet, maar de uitingsvormen en de kwaliteiten kunnen wel veranderen. Verhalen en gezichtsbepalende iconen zetten het gebied op de kaart. En als je ervoor zorgt dat nieuwe ontwikkelingen en activiteiten aansluiten bij de eigen identiteit, versterk je het onderscheidende vermogen van de straat.

 

Een sterke en gedragen identiteit staat aan de basis van een aantrekkelijk winkelgebied en is daarom het startpunt van gezamenlijke activiteiten. Voor elke straat ontwikkelen we in samenwerking met amsterdam & partners de identiteit, om vervolgens ook aan de slag te gaan met het profiel waarin gezamenlijk ambities en acties in worden ontwikkeld om de identiteit te versterken. 

 

_MG_3853

Identiteit van de Javastraat

In 3 werksessies met betrokken bewoners en ondernemers hebben we de identiteit van de Javastraat ontwikkeld. Lees het hele 'Verhaal van de Javastraat' en ontdek waar de Javastraat voor staat!

Identiteit van de Van Woustraat

Ook voor de van Woustraat hebben we de identiteit ontwikkeld samen met een groep betrokken ondernemers. Wat maakt de Van Wou nu precies de Van Wou? Lees het hier!

Identiteit van de Ceintuurbaan

Voor de Ceintuurbaan hebben we de identiteit ontwikkeld samen met een groep betrokken ondernemers. Wat maakt de Ceintuurbaan uniek?
Lees en ontdek!

Identiteit van de Middenweg

Voor de Middenweg hebben we de identiteit ontwikkeld voor het stuk tussen de Ringdijk en de Kamerlingh Onneslaan. Lees het hier!